pub-2661449764805556 Магданоз за нея и него

test ads

;;:?////...ad

неделя, 9 октомври 2011 г.

Магданоз за нея и него

   За магданоза не бива да се мисли единствено като за афродизиак при мъжете....
    Магданозът е всепризнат поради редицата си благоприятни свойства.
Той се отразява чудесно на целия организъм, а при мъжете е известно, че действа като афродизиак. Освен това почти няма гозба или салата, в които да не се слага магданоз. Много хора са му почитатели, а сок от магданоз, примесен с пресен фреш от моркови, тонизира целия организъм и зарежда с енергия.
Магданозът е полезен за жените, тъй като учените са установили, че апиолът в растението тонизира гладката мускулатура, особено на матката. Същото вещество спомага за подобряване на кръвообращението.
Може да си направите и отвара с магданоз - една връзка магданоз се залива с 500 мл гореща вода и се оставя да ври на слаб огън за 10-15 минути. Не е нужно да нарязвате листата, при желание може просто да ги накъсате. Пийте по малко от отварата всеки ден. Тази напитка ще подобри храносмилянето, ще възбуди апетита и ще ободри целия ви организъм.
При мъжете магданозът действа като афродизиак, поради високото си съдържание на калций, йод и желязо. Така че може да слагате повечко магданоз в салата.
Ако прибавяте от растението към готвени ястия, трябва да помните, че магданоз се слага последен, за да се запазят качествата и ароматът му. Що се отнася до купешкия сух магданоз, от него няма никакъв смисъл, по-добре си набавете пресен от пазара...               
Източник:  BB-team.org 
   

Няма коментари:

Публикуване на коментар

test ad

........

test ad

te.. ad

ad prob..

Страници

radio will expire on .......