pub-2661449764805556 Блондинките ги предпочитат милионери

test ads

;;:?////...ad

петък, 23 април 2010 г.

Блондинките ги предпочитат милионери

Помните ли култовия филм с участието на една от най-големите икони на 20 в., носещ практичното заглавие „Как да се омъжиш за милионер“?

Платинено русата Мерилин Монро спретна един доста сложен и забавен план, който целеше осъществяването на обезателна женитба с джентълмен от висшето съсловие...
С времето филмът се превърна в метафора за всичко онова, което са и което искат блондинките в живота..
И ако досега това се приемаше полушеговито(half-jokingly), то се оказа, че меркантилните блянове на русите жени наистина са факт.
Десетилетия наред набеждавани като повърхностни и глуповати, се установи, че блондинките си намират и по-богати мъже, които печелят с 6 процента повече от съпрузите на брюнетките и червенокосите.  Това установиха учени от Австралия. При това няма значение, дали русият цвят на косата е естествен или придобит след боядисване. Изследването обхваща 13 000 жени.
То показа, че разликите в заплащането на блондинки и брюнетки остават дори след компенсации за образование, височина и възраст.
Никой друг цвят на косата няма такъв ефект върху благосъстоянието на жената.
"Блондинките често са описвани като по-привлекателни от останалите жени, както и като по-малко интелигентни - каза ръководителят на изследването д-р Дейвид Джонстън - Изглежда асоциацията между русия цвят на косата и красотата доминира пред идеята, че те са по-глупави. Това може да обясни защо "русият ефект" е толкова силен при женитбите".
Ами, брюнетките да му мислят
От: Екип на Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

test ad

........

test ad

te.. ad

ad prob..

Страници

radio will expire on .......