pub-2661449764805556 Служител на Apple забрави в бар секретен iPhone

test ads

;;:?////...ad

сряда, 21 април 2010 г.

Служител на Apple забрави в бар секретен iPhone

Запилият се с бира служител на Apple Грей Пауъл забравил в бара iPhone 4G, който все още не е показван извън стените на фирмата, разказа техноблогът Gizmodo. Апаратът бил замаскиран като iPhone 3GS.

Намерилият го посетител разпитал околните, но не открил на кого е изгубената вещ. Огледал го и констатирал, че не прилича съвсем на обикновен iPhone. Така той се оказал в служителите на Gizmodo срещу пет хиляди долара. Те го разглобили, фотографирали и детайлно изучили.
Оказало се, че новият iPhone е снабден с уеб-камера, която позволява да се водят видеоразговори. Обикновената камера е подобрена с увеличени лещи и е снабдена със светкавица. Както и в iPad вместо обикновена SIM-карта се използва Micro-SIM.
Направена е оценка, че дисплеят има 960 на 640 пиксела, т.е. е удвоен в сравнение с предшественика си и позволява да се работи на iPad, без мащабирането да изкривява изображението.
Електронните елементи вътре са със силно намалени размери, а батерията е по-голяма с 16 процента.
След вдигането на шума по случая вчера (19 април) Брюс Сюъл, старши вицепрезидент и генерален юрисконсулт на Apple, изпратил писмо до главния редактор на Gizmodo и поискал апаратът да бъде върнат. Молбата била изпълнена незабавно, защото по законите на щата Калифорния собственикът на изгубената вещ може да предяви правата си в продължение на три години.
 БЛИЦ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

test ad

........

test ad

te.. ad

ad prob..

Страници

radio will expire on .......