pub-2661449764805556 Топ 5 на безплатните антивирусни програми

test ads

;;:?////...ad

четвъртък, 29 април 2010 г.

Топ 5 на безплатните антивирусни програми

Тази статия няма нужда от представяне. Има много безплатни програми за борба с вирусите в компютъра. Ако се чувствате объркани и не знаете кое ще ви свърши работа, то тази статия ще ви бъде полезна. Ето описание на най-добрите 5 антивирусни програми, за да придобиете представа при какви условия те ще бъдат полезни за вас.

1.Microsoft Security Essentials
Издадена е от Microsoft в края на 2009 г. Много добра антивирусна програма, работеща с  по-старите машини, без да се осакатява тяхната ефективност, но достатъчно компетентна, за да се справи с най-зловредните вируси. Инсталацията е изключително лесна, а новите Vista и Windows 7 се разбират прекрасно с нея.
  2. AVG Free
Тази програма  влезе в листата на топ свалените безплатни програми за борба с вирусите. AVG се превърна в синоним на свободна антивирусна програма и има причина за това. Тя предлага цялостна защита срещу зловреден софтуер, със значително по-малко ресурси от скъпите подобни на нея програми. И въпреки че AVG Free непрекъснато ви напомня, че можете да платите за професионална версия на програмата, тя не забравя основната си цел: да ви предпази от вирусите.
  3. Avira Free
От гледна точка на опростеност, Avira се равнява на Microsoft Security Essentials. Въпреки че Avira има платена професионална версия, за разлика от AVG, тя не е толкова агресивен в саморекламирането.
  4. Avast! Free
Това е една от най-добрите безплатни антивирусни програми на пазара, и при това е забележително пълна. Очаквайте всичко за защитата ви, включително срещу троянски коне и шпионски софтуер.
  5. Malwarebytes
Каквато и да е антивирусната ви програма по подразбиране, нуждаете се и от Malwarebytes.  Тази програма не работи в системата ви на заден план, за да заема постоянно ресурси, но въпреки това ви предпазва. Malwarebytes обикновено се грижи за това, което други програми не могат. Има спасени не една и две unbootable системи след пускането на Malwarebytes в safe mode. Тази програма се грижи за всички форми на злонамерен софтуер, така че не пропускайте да я използвате. Всъщност, можете да я запишете на flash drive, за да си имате винаги под ръка резервен „чист” вариант за сканиране на заразен компютър.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

test ad

........

test ad

te.. ad

ad prob..

Страници

radio will expire on .......