pub-2661449764805556 Apple изхвърля протекторите за екрани от магазините си

test ads

;;:?////...ad

вторник, 18 януари 2011 г.

Apple изхвърля протекторите за екрани от магазините си

Едни от най-продаваните аксесоари за продуктовите линии iPhone, iPod и MacBook са защитните приспособления, които целят да предпазят екраните на устройствата от надраскване и други наранявания. В тази група влизат и приспособления за премахване на отблясъците от лъскавите екрани, както и блокирането на видимостта към екрана под определен ъгъл, за по-добра защита на личните данни. Според последната информация от някои търговци, които работят с Apple и са пожелали да останат анонимни, всички тези аксесоари вече няма да се предлагат на пазара от компанията на Стийв Джобс. Продуктите няма да се продават както в онлайн магазина на Apple, така и в обикновените магазини на технологичния гигант.
Търговците, които са източник на информацията, не са получили обосновка за решението на Apple, но има няколко възможни обяснения. Продуктите за защита на екраните са трудни за поставяне върху устройствата и често се получават грозни гледки, сред които са въздушните мехурчета между екрана и защитното покритие. Това кара клиентите често да се връщат в магазина и да искат замяна на аксесоара или връщане на парите.
Друга възможна причина е желанието на Apple да не дава повод на клиентите да си мислят, че продуктите им са недостатъчно защитени и имат нужда от допълнителни протектори. Тестовете на последните версии на iPhone показват, че екранът на смартфона е много по-устойчив от този на по-старите версии.
Официална информация по въпроса не е подавана от Apple. Тепърва ще се разбере дали слуховете са истина.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

test ad

........

test ad

te.. ad

ad prob..

Страници

radio will expire on .......