pub-2661449764805556 Печен картоф с плънка

test ads

;;:?////...ad

събота, 4 февруари 2012 г.

Печен картоф с плънка

Продукти:5 големи картофа
150 г кашкавал
50 г сирене
40 г масло
60 мл прясно мляко
100 г шунка
300 г салата "Снежанка"
1 домат
2-3 супени лъжици лютеница
сол на вкус....                                                                                                                           Приготвяне:Измийте добре картофите и ги сварете в подсолена вода. След това сложете алуминиево фолио на котлона и ги запечете, за да се получи ефектът на "жарта". Разрежете ги наполовина и издълбайте вътрешността им. Тази част, която остане, пък смесете с млякото, маслото, сиренето и кашкавала. .Намажете основата на издълбаните картофи с лютеница, добавете ред шунка (нарязана на парченца), ред пюре, шунка и пак пюре. За финал покрийте със салата "Снежанка" и резен домат. Хубаво е ястието да се поднесе топло, а салатата отгоре - студена, за да се получи добър контраст...                  
Източник:  zornitsapizza.blogspot.com
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

test ad

........

test ad

te.. ad

ad prob..

Страници

radio will expire on .......