Необходими продукти:350 г извара
100-120 г обикновена майонеза
3-4 стръка копър без дръжките
3 скилидки чесън
около половин кофичка или малко повече кисело мляко
сол на вкус
Начин на приготвяне:Дозирате съставките според вкуса си.
В голяма купа се слагат продуктите и с пасатор се пасират до хомогенност. По този начин не се усеща изварата на топчета. Ако обичате орехи, сложете и от тях. Подобен тип разядка е подходяща за гарнитура на меса, ориз и др.
Добър апетит!
100-120 г обикновена майонеза
3-4 стръка копър без дръжките
3 скилидки чесън
около половин кофичка или малко повече кисело мляко
сол на вкус
Начин на приготвяне:Дозирате съставките според вкуса си.
В голяма купа се слагат продуктите и с пасатор се пасират до хомогенност. По този начин не се усеща изварата на топчета. Ако обичате орехи, сложете и от тях. Подобен тип разядка е подходяща за гарнитура на меса, ориз и др.
Добър апетит!
Източник: E-kulinari.com
Няма коментари:
Публикуване на коментар