pub-2661449764805556 Ето я и новата Мис България 2011!

test ads

;;:?////...ad

неделя, 3 юли 2011 г.

Ето я и новата Мис България 2011!

След оспорвана надпревара вчера стана ясно името на победителката в тазгодишния конкурс „Мис България 2011", която ще представи страната ни на „Мис Свят". Дамата е от града на розите Казанлък и се казва Ваня Пенева. Девойката е на 23г. и не е професионален модел, но все пак има титла зад гърба си – през 2007г. става „Царица на Долината на розите".
Освен отличието Ваня си тръгна и с чисто нов автомобил Киа. Нейната първа подгласничка е Деница Стоянова от София, а на трето място се класира Олга Модева от Елин Пелин.
Имаше и друго отличие за кандидатките – фаворитка на зрителите, което бе присъдено на Ваня Иванова и тя получи диамант...В звездното жури, прецизно оценявало момичетата ни, участие взеха Жени Калканджиева, модна агенция „Визаж", Ирина Папазова, модна агенция „Интерсаунд", Емил Кошлуков, продуцент от! no frame media, Стойчо Керев, водещ на предаването „Пряка демокрация" по TV7, Лес Уелдън, продуцент от New Image, легендата на българската естрада Орлин Горанов, диетоложката на звездите д-р Енджи Касабие и Даниела Митева..

Няма коментари:

Публикуване на коментар

test ad

........

test ad

te.. ad

ad prob..

Страници

radio will expire on .......